Élő telefonos jóslás

A 2021 év vége szinte azzal telt a telefonos jósvonalon, hogy mindenki azt szerette volna tudni, hogy mit hoz számára a 2022 év. Az egyéni sorsok másképp és másképp alakulhatnak, ebben segít nekünk az év kör lerakása, de nagy segítségünkre lehet a numerológia is, mert nem mindegy hányas évedben vagy, mikor jön a váltás. Ez mindenkinek egyéni.

Most csak a 2022 év numerológiájáról gondoltam pár sort írni, mert az évszám mindannyiunknál azonos lesz. Azonnal feltűnik a kettesek túlsúlya. Ha összeadjuk a számokat akkor látjuk, hogy az évszám 6-os évet jelez. Most ez vajon jó lesz nekünk, avagy hordoz némi figyelmeztetést is? Páros számok mindenhol kétségtelen, hogy a párokról és a családról fog szólni. A család és a biztonság előtérbe kerül.

A kettes szám a múlt oszlopában, lélekszinten található. Bolygója a Hold, a nőiség, a társszerep, dualitás, beleérző képesség képviselője. Állatövi jegye a rák. No itt álljunk meg egy percre. A rák az egyik legérzelmesebb jegy, ámbár keménységet is mutat, gondoljunk csak a páncéljára. Újból a kettősségnél vagyunk. A párkapcsolatok ebben az évben, vagy megerősödnek, vagy bizony szakításra fog sor kerülni, mert az érzelmi túlsúly a Hold energiák fognak működni. A legkritikusabb hónap a február lesz, valószínűleg ekkor fog tetőzni a járvány is, aztán reméljük egészségesen kikerülve belőle csitul egy ideig.

Felhívom a figyelmeteket a következő dátumokra, 2022.02.02, 2022. 02.20 és 2022. 02. 22

mert itt olyan hullámzó hatás, szeszélyes, ingadozó érzelmi energiák szabadulnak fel, hogy bármi megtörténhet. Ezeken a napokon a nem döntés is döntés, mert annyira érzelmi alapokon fogsz esetleg dönteni, hogy inkább hagyd, az a legjobb, ha nem csinálsz semmit, ahogy esik úgy puffan, majd holnap átgondolod. A 2022 év fő feladata az egészség és a jó közérzet megóvása.  

Természetesen lehet még a 2022 évet a tarot szempontjából is megnézni, megjelenik a II. Főpapnő, VI. Válaszutak, a XX. Feltámadás és a XXII. Bolond lapja is a számokban.

Amennyiben ez felkeltette az érdeklődésedet, bármikor szívesen elmondom élő telefonos jóslás keretén belül, hogy a Te életedet ez mennyiben és hogyan fogja befolyásolni.

Várom szeretettel hívásodat, egy boldogabb új évet kívánva Judy 533