Jósok látók médiumok

A jósok sokféle eszközzel dolgoznak, de leginkább a kártyavetés az, ami olyan információkat ad nekik, mellyel könnyedén láthatják a jövő eseményeit, vagy a múltban történt eseményeket, melyek befolyásolják a jelenlegi életedet. Kétségtelen, hogy rendelkezniük kell látói képességgel is, amely szinte magától jön. A kártya által mutatott jövőbelátás közben egyre jobban nyílik meg a harmadik szem és a korona csakra, melynek során egyrészt a tisztánlátást, másrészt a felülről az Égiektől kapott információkat kérés nélkül kapja meg, küldik le, csak oda kell figyelni rá.

A látás vagy előre látás mindannyiunknak megadatik, bár ezeket a dolgokat gyermek korban általában elnyomják bennünk, – bár most már egyre jobban odafigyelnek a szülők és igyekeznek nem lekicsinyelni a gyerekek által mondott dolgokat. Azonban ehhez kell egy ezoterikus hozzáállás is a részükről. A látás képességét nem csak a klasszikus jóslásnál lehet használni, hiszen vannak olyan gazdasági szakértők is, akik ellent mennek a racionálisan előre látható dolgokkal, olyan megoldást vizionálnak melyet, ha meglépnek, akkor bizony jelentős haszonra tudnak szert tenni.

Médiumnak születni kell, ezt nem lehet tanulni, ez egy képesség, amit, ha nem nyomnak el akkor ők azok, akik a legérzékenyebben közvetítik az üzenetet akár a túlvilágról is. A médiumokkal a lélekvilág veszi fel a kapcsolatot vagy úgy, hogy csak egyszerűen megtalálják őket, ha egy olyan személlyel találkoznak, akinek üzenetet szeretnének küldeni. De általában szeánszot tartanak és ott megdöbbentő pontossággal közvetítik az elhunyt személyek üzeneteit. Jelenleg a legelismertebb és leghitelesebb médium az amerikai Thereza Caputo a Long Island-i Médium.