Lelki tanácsadás

A panaszkodásoddal egyszer csak teli lesz a padlás és kénytelen leszel lejönni onnan. Kénytelen leszel, mert közben a világ nem állt meg, csak nélküled megy tovább. Két eset van, vagy felállsz magadtól, ami nehéz, vagy segítséget kérsz attól, akiben bízol, vagy tudod, hogy ő már átélte és sikerült neki, vagy képzett több éves tapasztalattal rendelkező szakemberhez fordulsz.

Mindannyiunk életében vannak olyan gödrök, amiből egyedül nem sikerül feljönni. Keresni kell valakit, aki azt a bizonyos létrát leadja neked a kezét nyújtja és segít feljönni a sötétség mélyéből.

Miért tudok én Neked segíteni? Mert én is átéltem, én is kisiránkoztam magam, hogy milyen szerencsétlen vagyok volt, hogy ki sem keltem az ágyból mert feladni készültem és nem érdekelt semmi, még az sem, ha összedől közben a világ. Egyszóval, tudom min mész keresztül. Tudom mit jelent, amikor kövek vannak a gyomrodban, mert nem tudod megemészteni, ami veled történt, nem tudsz enni, egyre gyengébb vagy, csak csendre, békére és a nagy nihilre vágyódsz. Nem akarsz senkivel beszélni, mert nem tudod, hogy mit mondjál. Úgy gondolod ez csak veled fordul elő és szégyelled mennyire gyenge vagy és nem tudsz mit kezdeni a helyzettel.

Ne szégyelld, mindenki átesik ezen, csak nem vallja be másnak. Ha már eljutottál addig a pontig, hogy felismerted nem vagy képes egyedül megoldani a gondjaidat, de a barátaidnak, rokonaidnak sem akarod elmondani, ezért – azért mindegy is miért, akkor keress egy olyan segítséget, ahol őszintén el tudod mondani a bajodat. Olyat, aki most hallja először a problémádat, aki nincs belebonyolódva, objektívan tudja szemlélni a helyzetet. Pszichológiát tanultam, neves tanáraim voltak, beavatott reiki mester vagyok, tudok neked erőt adni, útmutatást nyújtani, ha elfogadod és szimpatikus az, amit mondok, megtalálod a kiutat is. Bármikor, hívhatsz, nincs felesleges vagy buta kérdés. Nincsenek megoldhatatlan feladatok, hidd el, csak elindulni nehéz. Vedd fel a telefont és oszd meg velem a problémádat, amire a megoldást a legjobb tudásom szerint fogom javasolni Neked.