Online jóslás

A mostani megváltozott világban meg kellett tanulnunk egymással másképp is kommunikálni. Amikor bezáródnak az ajtók és csak a legszükségesebbért indulsz emberek közé, ott is távolságot tartva, nagyon is előtérbe helyeződött a távolsági kommunikáció, a telefon az online kapcsolat felvétel.

A telefonos jóslás már régi és jól bevált módszer, hiszen egyszerű bárhonnan felemelni a telefont és tanácsot kérni, mert elbizonytalanodtál, nem tudsz egyedül dönteni. Ezt akár nevezhetném tűzoltó munkának is, mert gyorsan és hatékonyan érkezik a válasz. Általában egy probléma merül fel az ügyfél részéről, amiről aztán kiderül, hogy ez csak az eredménye, a csúcsa a problémák halmazának.

Sokan ragaszkodnak a személyes találkozáshoz, de az online vagy internetes jóslás miért lenne ennél kevésbé hatékony? Sőt, ha videó kapcsolat is létesül, ugyan azt az élményt tudja nyújtani, mint a személyes találkozás. Sajnos, hogy ezt kell mondjam, ha nincs személyes kapcsolat, nincs fertőzési lehetőség, és mégis egy nagyszerű módja annak, hogy amire tudni szeretnéd a választ arra meg is kapd. Ebben az esetben lehetőség van arra is, hogy megfelelő arcmimikával, egy-egy mosollyal jobban tudja a jós segíteni a másik oldalon éppen kétségbeesés kellős közepén lévő ügyfelet.

Sokan nehezen tudnak megbékélni, hogy nem jöhet létre személyes találkozás, csak azért fogadják el az online jóslást, mert más lehetőség pillanatnyilag nincs. Többször tapasztaltam már, hogy a beszélgetés befejezésével már nem is értették miért kellett olyan sokat rábeszélni őket az online jóslásra. Tökéletesen elégedettek voltak, hiszen ugyan azt az élményt tudja nyújtani az online jóslás is mintha személyesen szemtől szembe történt volna.