Segítő angyalok

Az angyalokkal kommunikálni borzasztóan egyszerű dolog, csak sokan azt gondolják, hogy ilyen olyan tanfolyam, előképzettség szükségeltetik hozzá. Megsúgom, nem szükséges. A tanfolyam csak arra tud megtanítani, hogy milyen gyorsasággal tudod az angyalaidat behívni, de ha saját magad gyakorlod egy idő után ugyan azt az eredményt tudod elérni. Hogy miért mondom én ezt?

Hányszor fordult már elő veled, hogy hirtelen abban a szobában, ahol vagy egy kellemes melegséget pici túlzsúfoltsággal éreztél? Vagy, hirtelen nagyon finom illatot érzel pedig nem szórtál magadra kölnit és a lakásba sem fújtál illatosítót. A hirtelen útközben felbukkanó angyal tollakról már nem is beszélve. Angyalok érkeztek, várva azt, hogy abban a helyzetben kérd a segítségüket. Egy dolgot tudni kell, hogy az angyalok csak akkor jönnek, ha kéred őket. Soha nem tolakodnak be az életedbe, de ezer jelét adják annak, hogy ott vannak, hívd őket, készen állnak a segítségre. Ott áll az Őrangyalod egy vagy kettő, ezt megkérdezheted tőlük. Ott állnak az Arkangyalok, mindig az, aki az adott problémádat megoldani hívatott. Amennyiben még nem tudod melyik angyalt kérd, hogy segítsen, kérd meg az Őrangyalodat, hogy válasszon neked. Ő pont azt a segítő angyalt fogja küldeni, aki az adott problémádban a legjobb, leghathatósabb és legkiválóbb segítséget fogja tudni nyújtani.

Ne gondold, hogyha védelmet vagy erőt kérsz akkor hiábavaló Mihály Arkangyalt hívni, mert biztosan sok dolga van. Kérd a segítséget bátran a saját szavaiddal, mindig és mindenkinek ráér, hatalmas Angyal hatalmas erővel és hatalmas segíteni akarással.