Telefonos jóslás

A telefon, ha kimondjuk ezt a szót, legtöbbünknek azonnal eszébe jut a feltaláló Bell is. Így tanultuk, de van ebben egy kis bibi. Amit Bell szabadalmaztatott azt tulajdonképpen Antonio Meucci egy olasz bevándorló ötlete nyomán tette. Az eredeti feltaláló anyagi okok miatt nem tudta a szabadalmat benyújtani. Kétségtelen, hogy Bell fejlesztette tovább, és így egybeforr a neve a telefonnal.

Azóta sok idő telt el, és a mai világban már rendelkezünk vonalas telefonnal, de szinte mindenki mobil telefonnal is. A kommunikáció hihetetlenül felgyorsult, ha valamit akarunk kérdezni bárkitől, akkor előkapjuk a mobilt és már híjuk is a számot.

A telefonos jóslás, egy olyan lehetőség, amit azonnal ki lehet használni, ha bármi történt velünk rögtön lehet tanácsot kérni a jósvonalon, ahol a kérdéseinkre választ tudunk kapni.

Nem tudod miért nem ment el a randevúra? Vajon mit gondol most rólam? Érdemes ezzel a kapcsolattal nekem egyáltalán foglalkozni? Megint nem tudtam eladni a házamat, vajon lesz vevő és mikor? Aláírjam ma ezt a szerződést, valahogy bizonytalan vagyok? Ezeregy kérdés lehetséges, amire a kártya, az inga, a numerológia azonnali választ tud adni szakavatott kezekben.

A telefonos jóslás pontosan ugyanazt az élményt tudja nyújtani, mintha egy személyes találkozás lenne. Egy beszélgetés itt is lehet meghitt, megnyugtató és a válasz pedig korrekt és csak az igazat tartalmazza. Minden megszólaló hangból lehet már tudni, hogy a hívó milyen állapotban, helyzetben van. A szakember azonnal tudja, hogy elkeseredett, dühös, vagy már feladó állapotban keresed.

Minden kérdésre a telefonos jóslással is meg tudod kapni a választ, bárhonnan, – nem kell utazni időpontot egyeztetni, csak elővenni a telefont és már jelentkezik is valaki, aki tud rajtad azonnal segíteni. Itt vagyok és nagy szeretettel várom hívásodat.