Tisztánlátás

A tisztánlátás képessége mindannyiunkban meg van, nyitott harmadik szem csakrával születünk. A baj akkor kezdődik, amikor a gyermeknél elnyomják ezt a képességet, mert nem hiszik el szülők, hogy a gyermek valóban azt látja, amit mond. Így szépen lassan becsukódik a harmadik szem, előtérbe kerül a szimpla realitás és el is feledkezünk róla. Akik elkezdenek a spirituális útra lépni, azok megtapasztalják egy idő után, hogy szépen lassan megnyílik a korona csakra melyen keresztül az égiek energiája, üzenete érkezik, majd beindul a tisztánlátás is, vagyis újra kinyílik a harmadik szem csakra.

A gyakorló rutinos jósoknál ez állandóan nyitva van, hiszen innen is kapnak információkat egyszerűen csak látnak dolgokat amikor valakinek a problémáját igyekeznek megoldani, vagy legalább enyhíteni.

A tisztánlátást lehet másképpen is magyarázni. Ha jól belegondolsz egy szerelem kezdeténél, amikor azt látod, amit szeretnél és nagyon nem veszel észre dolgokat, bizony nem látsz tisztán. Nem akarod észrevenni a rossz tulajdonságokat, elfogadod a legátlátszóbb kifogásokat is, mert nem akarod látni a valóságot. Élsz egy magad teremtette álomvilágban a rózsaszín szemüveggel az orrodon. Az Univerzumnak megvan az a jó tulajdonsága, hogy valahogy mindig segítségedre siet. Jelen helyzetben a hármas együtt állás, Szaturnusz, Plútó, Jupiter fogja felnyitni a szemedet és segít a tisztánlátásban, lehullanak az álarcok, leveszed a rózsaszín szemüvegedet és a puszta valóságot fogod tisztán látni.