14. Róka III.

Általános jelentése: tolvaj jár a ház körül vedd észre, figyelj oda, sunyiság, hazugság, álszent barátok, rokonok, rosszakaró, aki megakadályozza az előre lépésünket, mutathatja azt is, hogy hamis vágányon fut az életünk, ismerd fel a rejtett dolgokat is, haszonlesés, mást mond, mint amit cselekszik, mindig jól kell járjon mások kára árán is, de jelenthet találékonyságot és gyors észjárást is

Idő meghatározás: ősz vége

Döntés: negatív lap, nem

Szerelem: az elején elbűvöl, mindig tudja mire van szükséged és azt is mondja amit hallani akarsz, hamar kiismer. Nagy gyakorlata van az elbájolás művészetében, de a végén ott maradsz kifosztva anyagilag, összetört szívvel és lélekkel, kerüld el ismerd fel az álságos viselkedését már a kezdetekor, mert ha megkapott már tőled mindent már csak a hátát fogod látni.

Munka: álságos, sunyi kollégák, munkahelyi mobbing, ellopott ötletek

Személyisége: tipikusan kettős személyiség. Amíg el akarja érni a célját nyájas, behízelgő modorú. Vigyázni kell vele, mert rafinált és okos nagyon jó megérzései vannak. Kipuhatolja a gyenge pontjaidat és ott indít támadást. A gátlástalanság, képmutatás hamisság nem áll tőle távol. Amíg a célját el nem érte mosolyog, elhalmoz dicséretekkel, de ezt mind csak érdekből teszi. Ne felejtsd el, mindig akar tőled valamit és ha nem vigyázol meg is szerzi. Fogjál gyanút és legyél ravaszabb.

Kép: saját poszt