15. Medve II.

Nézzük a kártya számát, mely a 15-ös számot viseli. Aki ismeri a tarot annak rögtön az Ördög (XV) lapja jut eszébe, melynek jelentésében ott a kötés, megkötés. Ezt tudjuk értelmezni anya – gyerek kapcsolatára is, amikor az anya rátelepszik a csemetéjére és még 40 éves korában is Anyuka mondja meg mi a helyes számára. Mondhatjuk, hogy valami rabul ejt, vagy akár lehet egy lebilincselő személyiség is.

A treff tízes Madame Lenormand szerint egy anyafigura segítségét, valamint a vállalkozásban elért anyagi sikereket mutatja.

A treff tízes jelent még védelmet, együttműködést akár egy segítséget egy utazás során. Szorgalommal és türelmesen dolgozzunk karrierünk építésén, mert jó kilátások vannak, arra, hogy sikeresek legyünk. Ne halogassuk a feladatokat, mert az csak bizonytalanságot és nyugtalanságot fog szülni. A treff tízes figyelmeztet, hogy vizsgáljuk felül az elektromos hálózatot, mert tűzfészek lehet a közelünkben. Az utazásra jól készüljünk fel, legyünk különösen elővigyázatosak, mert könnyen balesetet szenvedhetünk.