3. Hajó III.

Az ég kék, pár gomolyfelhő látható, vihart nem jelez a kártya. Azon jól el kell gondolkodni, hogy vajon ez a hajó fennakadt a hegyen és egy helyben áll, vagy tovább tud haladni? Ha a vitorlákat nézzük azok feszülnek, tehát valamilyen szélnek kell lennie, de ha nincs akkor láthatunk egy légcsavart hátul, tehát az előre jutás vagy így, vagy úgy, de biztosítva lesz. 

Nézzük a számok mit üzennek. A hármas mögött ugyan ott van a Jupiter a nagy szerencse bolygója, de ott van a Neptunusz is. Azt tudjuk, hogy Neptunusz a tengerek istene, de ha vihart korbácsol a tengeren akkor az ég is elborul. Még szerencse, hogy a 10 szám kisegít minket, mert ugye mindig egy számmal dolgozunk, tehát egyes szám, kisüt a Nap és ráadásul a nulla még rá is erősít.

3/10/13 a XIII. így talán már ismerősebb lesz Halál lapja jelenik meg, de minden elmúlás magában hordozza az újra kezdés lehetőségét is. 13/4 a négyes a munka, rend, rendszer – de meg kell dolgozni érte. Bízz magadban. Mutasd meg mit tudsz, érd el akár kemény munkával.