A befejezés mindig egy új kezdet

Az év vége alkalmas arra, hogy számot vessünk az elmúlt év sikereivel és kudarcaival. Szilveszter napján ne csak a szemetet vidd ki a házból és ne csak egy alapos szellőztetéssel az év rossz szellemeit űzd ki, hanem a lelkedben és a szívedben is csinálj rendet. Érdemes egy papíron felsorolni magadnak, hogy mi minden jó és rossz történt veled az elmúlt évben. Ami fontos azt tartsd meg, de amivel nem tudsz mit kezdeni és csak nyomasztólag hat rád, azt bizony egy vonással húzd át és az agyad képzeletbeli kukájába ürítsd ki. Engedjük el azokat a kapcsolatokat melyek csak úgy befejeződtek, de az, hogy vége soha nem lett kimondva, hidd el vége. A képzeletedben újra és újra lejátszott film végére nagy betűkkel írd ki vége és pont. Ne ülj be még egyszer megnézni ezt a filmet.

Legyenek álmaid, elképzeléseid az Újévre vonatkozóan, ezeket is írd fel magadnak, hogy amikor majd úgy érzed megrekedtél legyen mihez nyúlni, hiszen egyszer már úgy gondoltad meg tudod csinálni.

Szeretetben, boldogságban, bőségben és egészségben eltöltött Újévet kívánok minden kedves ügyfelemnek és ne feledjétek az Újévben is itt leszek bármely problémáddal fordulsz is hozzám, továbbra is a legjobb tudásom szerint fogok neked segíteni. Boldog Újévet Judy 533