A kártyák információs rendszere

A Gilded Reverie LENORMAND kártya megjelenésében is már más, mint a klasszikus Lenormand kártya. Fő motívumként a képi megjelenítés kerül előtérbe, egyes lapokon más megközelítésben is.

A középen lévő francia kártya lekerült a kártya jobb alsó sarkába, csak, mint utalás jelenik meg. Az új lapokon azonban ez a jelölés eltűnik, nem kapunk francia kártyalapot.

Ennek ellenére a kártya olvasásakor három információs forrásunk is lesz. Elsősorban a képi megjelenítés és annak szimbólum rendszere, másrészt az intuíció, amit a képi megjelenítés során kapunk. A francia kártya jelentése, amely majd személyi jelölőket is fog mutatni, egyéb tudnivaló mellett.

Harmadsorban pedig a kártyák számozása, mert minden egyes szám mögött a numerológia segítségével még töméntelen információt tudunk felsorakoztatni egy – egy lap elemzése során. Feltűnnek majd a mesterszámok, 11-22-33 és a 44 is. Én azt az álláspontot képviselem, hogy minden dupla szám mesterszám, tehát a 44 számot is akként fogom értékelni.

Következő cikkemben bele is vágunk a kártyák titokzatos világába. Az én gondolataim mellett bátran engedd el a fantáziádat, és még tedd hozzá azt is, amit még igaznak gondolsz.