A Telihold varázslat

A varázslathoz szükségetek lesz egy olyan színű gyertyára, amivel kapcsolatban a kéréseteket felkülditek Hold Anyához.  A fontosabb színeket soroltam fel, ha bármi másra szeretnéd, egy egyszerű google kereséssel megtalálod.

Fehér gyertya: alkotó folyamatok előmozdítására, tanuláshoz, megtisztuláshoz, és újra kezdéshez is erőt ad, egészség kérésére is ezt gyújtsátok.

Piros gyertya: elveszett életerő, energia kérésre, vágyott szerelem bevonzása, alkalmas a kapcsolatokban kihunyt tűz visszakérésére is.

Arany: nagy vagyon, intuíció, megértés, gyors szerencse, pénzügyi előnyök, az arany szín nagyobb mennyiségű pénzt vonz. Pénzmeditációhoz zöldet használjunk ragyogó arannyal.

Zöld: Pénz, termékenység, jólét, anyagi javak, gazdagság.

Olyan nagyságú gyertyát válassz, amit őrizve le tudsz égetni. Ha van otthon szentelt gyertyád akkor azzal gyújtsd meg a gyertyákat, ha még nincs, akkor feltétlenül szerezz be egy „gyújtógyertyát”. A gyertyába fülbevaló éles részével, vagy egy sokat hordott medál éles részével, vagy olyan tárggyal, amin rajta van a DNS-ed írd bele a nevedet, születési dátumodat és azt, hogy hol laksz (város elég lesz). Ha ezzel végeztél karcold bele a gyertyába a kívánságodat. Vigyázz, hogy kívánod, mert pont azt fogod kapni. Ha egy általánosabb kívánságot írsz, akkor rábízod az Égiekre hogyan és mi módon teljesítik azt, lehet többet kapsz, mint amit szeretnél, de ennek örüljünk.

Erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüstszínnel, vagy ezüst ékszer viselésével. Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet és türkizt viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál.
A varázslatot bárki elvégezheti, hiszen a varázsló bennetek van. Nincs szükség másra, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és a belső hitetekre, arra, hogy bíztok lelketek bölcs útmutatásában.

Íme a varázs vers, amit annyiszor ismételhetsz meg, amíg égnek a gyertyák ahányszor csak akarsz vagy eszedbe jut, vagy késztetést érzel iránta.

Gyertya erős, gyertya hatalmas

Telihold idején vágyamat megadhass

Erő lobogj a gyertyaszálról

Hozd el a vágyat, mely szívem ápol

Súlyos szavam kész diadal

Úgy legyen! Mágia! Hass hamar!