Angyali számok

Ugye milyen sokszor nézel az órára és mindig akkor, amikor 3 egyforma számot mutat. Például 1.11 vagy 3.33. De nem csak akkor, ha az órára nézel, jövet – menet belebotlasz akaratlanul is ezekbe a számokba. Ilyenkor Angyalaid próbálnak üzenni neked, csak meg kell értened mit. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül sorolok fel pár számot, amit az órára nézéssel szoktál látni.

111 – Megnyílt egy energiakapu előtted, melyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. Válaszd meg bölcsen gondolataidat ezekben az időkben, mert ezek segítik beteljesüléshez a vágyaidat. A félelmeiddel egyáltalán ne törődj, különben azok válnak valóra.

222- Éljen benned a hited. Minden rendeződni fog. Ne aggódj semmirét, minden a lehető leggyönyörűbben megoldódik – mindenki örömére.

333 – Egyesültél a felemelkedett mesterekkel, akik éjt nappallá téve számtalan szinten együtt munkálkodnak veled. Szeretnek, vezetnek és védelmeznek minden lehetséges módon.

444 – Ezekben a pillanatokban is angyalok ezrei támogatnak téged. Nagyon szilárd és letisztult a kapcsolatod az angyali világgal. Földangyal vagy te magad is. Nincs mitől tartanod – minden rendben van.

555 – Döntő változások, jelentős átalakulások várnak rád. Itt a lehetőség, hogy végre pillangó legyen a bábból, hogy felfedezd az élet mámorát, meg kétségkívül megillet téged.