Cigánykártya lapjai 13.

Akkor nézzük a következő kártyát! Csak mondom, ezeket a lapokat tetszőlegesen húzom ki, akár valamilyen szisztéma szerint is tehetném, pl pozitív lapok stb……de tetszőlegesen, akár jelenthetne is valamit a mai napra nekem. Szóval ma ilyen szempontok alapján vizsgálom a kártyát, mit is jelent nekem a mai napra vonatkozóan és csak utána mutatom be általánosabban.

Így tehát a 13-as kártya legyen a SZOMORÚSÁG! Hát erre a napra igazán nem jót jelent, eléggé depresszív napom lesz, és való igaz, már napok óta ilyen a hangulatom. Ezek szerint ma sem lesz jobb. El is határozom, hogy főzök egy jókedv teát, hátha lendít a helyzeten.

Na de lássuk a lapot!

Személyi jelzője fiatal ismerős, szerető (nő), rokon, munkatárs. Általános jelentése a bánat, átmeneti baj, alkohol, kábítószer, depresszió. És van ennek a kártyának egészségügyi jelentése is, nevezetesen a depresszió, befelé fordulás, függőségek.

Miután minden kártya több jelentéssel bír, fontos, hogy a kérdező kommunikatív legyen, mert egyébként eléggé félre is mehet a jóslás. Ez nem azt jelenti, hogy a kártyajós nem tud jósolni, hanem azt, hogy a szükséges eszközök nincsenek a kezében. Így például, ha jósoltat valaki érdemes konkrét kérdéseket  feltenni!