Hány lappal használjuk?

A 47 lapos Gilded Reverie Lenormand kártya használatával megoszlanak a vélemények. Van, aki úgy használja, hogy a dupla lapból választ és azt kiveszi. Tehát vagy a csicsergő madarak vagy a bagoly marad a pakliban. A személyi jelölőnél is ugyanezt teszik, csak egy férfi és egy női lapot hagynak bent.

Nekem ez nem tetszik és nekem nem logikus. A madaraknál mindkét megjelenítés más és más értelemben jelenik meg. A bagoly nem véletlenül került bele a pakliba, a lerakásnál több jelentéssel is tud majd szolgálni. Az új személyi jelölőket pedig azért hagyom benne, mert az új szexi megjelenés, nekem rögtön a szerető képét ugratta be, tehát nem fogom kivenni, mert majd nagyon jó szolgálatot fog tenni egy-egy párkapcsolati lerakásnál.

A numerológia is arra lökdösött, hogy a 47 lappal kell dolgozni. 4+7= 11 mesterszám! A 11 szám mögött pedig az Uránusz áll, bejön valami az Égből, megvilágosodás, bevág a gondolat, mint a villám – ez kell nekem.

Ha kiveszem a dupla lapokat marad 44 lap, két négyes, jó munkás lesz vele dolgozni, bár meghozza a gyümölcsét mert 4+4=8 a pénz és hatalom száma. Csak a 2 db 4-es a földhözragadtságot mutatta nekem, tehát nálam marad az eredeti pakli 47 lappal.