A Telihold ereje

Egy évben 13 teliholdunk és 13 újholdunk van. Újholdkor az energiák visszahúzódnak, visszatérnek a forráshoz, míg a telihold időszaka a kiteljesedés ideje. Amit Újholdkor elkezdünk, az Teliholdkor kiteljesedik. Az erre érzékenyebb emberek a teliholdat intenzívebben élhetik meg, érzelmileg kiegyensúlyozatlanabbak lehetnek, mint mások. Tehát ne csodálkozzunk, ha barátunkat/barátnőnket elkapja egy hisztériaroham.
Teliholdkor Földünk a Nap és a Hold közé kerül, azaz a Nap és a Hold szemben állnak egymással. A Nap ekkor tisztán képes közvetíteni felénk annak a jegynek a minőségeit, amelyen éppen áthalad, mivel a Hold érzelmi világunk szimbóluma. Tisztán átélhetjük az adott minőségeket, meditatív módon összekapcsolódhatunk velük. Kiváló alkalmunk nyílik szellemi munkára, csatornázásra (az angol channeling szóból, lényege, hogy intuitív módon betekintést nyerünk abba a dologba, amelyre összpontosítunk, akár magunkkal, akár a világ dolgaival kapcsolatosan).

Ma Vízöntő telihold van, mire számíthatunk?

Ma minden a feje tetejére állhat, bármit teszel kudarcra van ítélve. Jó, ha tudod a telihold tesz keresztbe neked. Ma ne erőltessük azt, ami nem megy, minél inkább küzdünk annál inkább nem fog sikerülni. A csábítások is előkerülhetnek alaposan, de amikor szívesen utat engednél egy őrült ötletnek, gondolj arra, hogy ha belementél nem tudod tovább kontrollálni, kicsúszik a kezed közül a helyzet. Ma csak okosan és megfontoltan. Ami nem megy ma azt halaszd el.

Ez volt a rossz hír, de mit tehetünk ma magunkért?

Azoktól a viselkedési mintáitoktól kéne megszabadulnotok, amik egy látszatbiztonság nyújtásával akadályoznak abban, hogy önmagatok legyetek, ami gátolja azt, hogy szabadon tegyétek, ami számotokra boldogságot okoz. Ami miatt folyton kifogásokat gyártotok, hogy mit miért nem tesztek meg. Természetesen sokszor előfordul, hogy az dolgozik bennetek, mások mit szólnak, ezért az elvárások, megszokások szerint cselekedtek. Ma lehetőség van ezeknek a berögzült mintáknak a megváltoztatására, a Telihold Varázslat elvégzésével estére. Még hold kelte előtt megírom, keressétek.