Tapasztalataim II.

A Mitikus tarot szép kártya, jól kezelhető nem csúszós, kényelmesen elfér a kezedben és nagyon hasznos és hatalmas tudásanyagot ad.

A nagy Arkánumok nincsenek számozva, de ez csak a kezdőknél okozhat gondot. A kártyák egy – egy mitológiai eseményt mesélnek el. A görög istenségek történetein keresztül mutatja be a lélekben dúló harcokat a test és lélek, a tudatos és a tudattalan közt. Egy kártyánál megismerhetjük a mitológiai hátteret az adott Isten tettein és személyiségén keresztül képet kapunk a lap jelentéséről is. A hozzátartozó könyv igazán élvezetes olvasmány rendkívül sok ismeretanyaggal. Ne féljetek a mitológiától, nagyon érdekesem és érthetően van leírva, csak ajánlani tudom.

Még egy nagyon érdekes kártyára hívnám fel a figyelmedet, és ez pedig a Casanova tarot. Ahhoz, hogy a kártyák jelentését megfelelően tudd értelmezni, szükséges Giacomo Casanova életútjának ismerete. A kártyákon nem kis mértékben megjelennek szexuális töltésű képek, melyek először megdöbbentőek, aztán elgondolkodtatóak, hiszen ez is az életünkhöz tartozik. Szép, érdekes de nehéz kártya, előtanulmányok nélkül nem fogod tudni értelmezni.

A Casanova tarot, piruló, érzékeny vagy régimódian gondolkodó ügyfélnél ne vedd elő.

Az én nagy kedvencem az Illuminati tarot, ami már az első perctől kezdve elbűvölt. Tudtam, hogy ez lesz az a kártya, ami nekem való. Gazdagon illusztrált, teli képi meglepetésekkel, csodálatos színekkel, jól kezelhető, nagyon beszédes kártya.