A begyűjtés időszaka

Amikor körbe nézel a tarot kártyák piacán, a bőség zavarával találod magad szemben. Az alapkártya a Rider tarot, melyhez bőséges irodalom is rendelkezésre áll. Ez a legjobb kártya tanulni.

Több olyan internetes oldal is van, ahol meg tudod nézni a pakliban lévő kártyákat. Hogy ez miért fontos? Általában nem lehet kibontani a kártyákat, ezért hiába tetszik a csomagolás vagy a borítón lévő fő lap, amikor a kezedbe veszed és átnézed mit is vettél, sokszor rájössz, ez nem a te kártyád.

Persze ez nem fog visszatartani attól, hogy megvedd a következő majd a következő kártyákat.

A Marseille tarot, az Egyiptomi tarot is beszerzed, mert másnak tetszik, de valószínűleg a sivársága miatt nem lesz a te kártyád. A sötét alapon lévő nyomasztó kártyákról már nem is beszélve. Természetesen csak az én ízlésemről beszélek, hiszen vannak páran, akik azt szeretik, nekik azok a kártyák beszélnek. Tudnod kell azt is, hogy vannak kártyák melyek kimondottan gyűjtőknek készülnek, csúsznak, nem fér a kezedbe nem igazán tudsz vele dolgozni. Szépnek szép, de ez csak még egy darab a gyűjteményben.

Hogy mikor találsz rá a saját kártyádra, azt nem tudom megmondani, de ha hallgatsz a megérzésedre akkor előbb utóbb rátalálsz. Én csak tanácsokkal tudlak ellátni, amit a következő írásomban olvashatsz, vagy meg is kérdezheted tőlem a hívás során.